tiistai 16. lokakuuta 2012

» vanhoja kuvasia

Ja heti uutta postausta pukkaa perään. :D
Päätin siis tehdä tällaisen postauksen johonka laittaisin näitä vanhempia MH -kuvia. Viimepostauksen Rochelle- ja Ghouliakuvatkin kuuluisivat tähän, mutten nyt laita niitä uudelleen tänne.


Ensiksi Spectraa, ensimmäistä nukkeani. Tää on musta erityisen hyvä kuva siks, että tää on otettu mun omalla digikameralla, jonka kuvat eivät ole yleensä siitä laadukkaimmasta päästä. :D Huhtikuun alkupuolelta.


Lala! Mua ketutti ihan hirveesti tuota kuvaa ottaessa se, ettei mulla ollu vielä tuollon SS Abbeyta, koska järven päällä oli vielä jäätä niin Abbey olisi ollut täydellinen kuvattavaksi. Tämäkin huhtikuulta.

http://i1106.photobucket.com/albums/h372/MattiJou/operettaoutofbox.jpg
Söpö kuva Operetasta Memphis päällään ~ Huomatkaa muuten hemaiseva kukkatapetti joka on sama kuin Spectran kuvassa... Entisten asukkaiden tapettumaku </3 Onneks tuo seinä saa kohta uuden ilmeen! Anyways, tämä onkin jo heinäkuulta.


Katsokaa nyt noita silmiä! Ja kaulakorun vinossa olemista! Aww <3 Tämäkin heinäkuulta, ja samasta shootista mistä viimepostauksen Rochellekuvakin on.


Ihan kummallinen kuva XDDD Koin vain tarpeelliseksi ottaa samalla kuvan kun tytöt avasin, ja nyt mennään siis elokuun ekoissa päivissä.


Testailin uutta kännykkää, ja tämä tuli napsaistua siinä samalla... muttakun söpö! Elokuulta.

Survaisen tähän perään vielä syyskuun vikoilta päiviltä olevat kaksi RoVe -kuvaa:





Ja tässä tulikin samalla kuvat kaikista Monstereista mitä omistan. :D Paitsi Ghouliasta ja RM Lagoonasta, mutta niistä tulikin jo kuvat viimepostaukseen.


+ extrana eilen otettu kuva Operetasta RM Lagoonan mekossa. :3

http://i1106.photobucket.com/albums/h372/MattiJou/venustajusilaudat.jpg
+ extra part 2: Venus huomasi taustalla lojuvat laudanpätkät! >:---------o ps. käteni oli liian huomionhakuisella tuulella, siksi sekin tunki kuvaan. ://

2 kommenttia:

Kiitokset kommentistasi! ^^ ♥