torstai 7. helmikuuta 2013

» why oh why

Oon cittarissa ja tänne on tullu mun pankkitilin pahimmat painajaiset eli Scarisit ja DC't ;_;; Oh well, ostan nyt kaks nukkea pelkästään koska mun piti olla monsteritauolla hiihtolomaan asti... Postausta tulee (luultavasti) tänään, että mitkä ostin! (;

(toi kuva on varma iha tyhmästi ja heilahtanu mut mun kädet tärisi ku näin noi srsly ! + laitoin kans ton cloettan kuvan koska nii derp XDDDDDD)

7 kommenttia:

  1. Kumpa meidänkin cittariin tulisivat jo nuo ihanuudet :c onko muuten kenelläkään tietoa, myydäänkö basiceja cittareissa?:o

    VastaaPoista
  2. Paljon makso nuo Bratzillazit siellä? Ei Emppu tänään ainakaan täällä keskisuomessa olle vielä basiceja (ykkösaaltoa vissiin tarkoitat), mutta Prisman hyllyn reunaan oli ilmestyny hintalappuja, joissa oli ilmeisesti ykkösaalto, pikku Scaricit, DC, Ghouls Alive ja joitain CAM lisäosia. Yritin kysellä, millon nämä "Core Klassikkohahmo" nimellä kulkevat tyttöset saapuu, mutta myyjä ei osannut sanoa.

    VastaaPoista
  3. Noita samoja oli meidän cittarissakin o.o! Stockalta saa halvemmalla Scarisit, 27.90 jo oikein muistan - meidän cittarissa oli 29.99€.

    VastaaPoista
  4. Emppu: Voi kumpa ne olisikin tulleet sinne eikä tänne, sillä mun piti ihan tosissaan olla säästämässä! XD Ja tänne Kuopioon ei ainakaan ole tullut Basiceja.

    Yoru Mist: 29,90 taisivat maksaa. (:

    ApplePie: Nyyh, Kuopiossa ei ole Stockaa :D Noh, eihän tuossa ole onneksi kuin kaksi euroa hintaeroa per. nukke. ^^

    / postausta ihan kohtapuoliin tulossa, tarkimmat saattoivatkin jo bongata sivupalkista toisen tytöistä!

    VastaaPoista
  5. Efiefiefu, mitenkäs se mh - tauko oli? Tai se ettet tee niillä mitään? : D No mutta odottelen nopeasti kuvia uusista tytöistäsi :3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Scarisit on scariseja ja niitä ei missata! XD
      Lol, postasin saman päivän aikana noista nuo kuvat, ja Ineskuvia en oo ees viikonkaa jälkee saanu postattua.... Oonko vähä taitava tai jtn? xd

      Poista
    2. Jepjep :'D ne miitti kuvat ainaki laitat 8)!

      Poista

Kiitokset kommentistasi! ^^ ♥